Kalinainen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalinainen

Kalinainen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kalinaisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 100

v. 2015 99

v. 2016 99

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalinainen on noin sijalla 6 700.

Kalinainen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kalinainen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalinainen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976–1995

Sana Kalinainen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калинайнен tarkoittaa nimeä Kalinainen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Calinain on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalinainen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kale Kalinainen tai Kalla Kalinainen.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalinainen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kalinainen.fi, kalinainen.com, kalinainen.eu, kalinainen.info, kalinainen.name, kalinainen.net, kalinainen.org, kalinaiset.com, kalinaiset.eu, kalinaiset.fi, kalinaiset.info, kalinaiset.name, kalinaiset.net, kalinaiset.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalinainen i Finland. Surname Kalinainen in Finland.

©Tuomas Salste