Kälkäinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kälkäinen

Kälkäinen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kälkäisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 111

v. 2015 111

v. 2016 112

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kälkäinen on noin sijalla 6 100.

Kälkäinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kälkäinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1989

Sana Kälkäinen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кялькяйнен ("Kjalkjainen") tarkoittaa nimeä Kälkäinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kälgäin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kälkäinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kalkainen tai Kaelkaeinen, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kälkäinen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kalkainen.com, kalkainen.eu, kalkainen.fi, kalkainen.info, kalkainen.name, kalkainen.net, kalkainen.org, kalkaiset.com, kalkaiset.eu, kalkaiset.fi, kalkaiset.info, kalkaiset.name, kalkaiset.net, kalkaiset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kälkäinen i Finland. Surname Kälkäinen in Finland.

©Tuomas Salste