Kallasmaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kallasmaa

Kallasmaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kallasmaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 28

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallasmaa on noin sijalla 17 000.

Kallasmaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kallasmaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kallasmaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калласмаа tarkoittaa nimeä Kallasmaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callasma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kallasmaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallas Kallasmaa tai Kalla Kallasmaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallasmaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kallasmaa i Finland. Surname Kallasmaa in Finland.

©Tuomas Salste