Kallatsa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kallatsa

Kallatsa on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kallatsa-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 133 max

v. 2014 126

v. 2015 127

v. 2016 128

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallatsa on noin sijalla 5 500.

Kallatsa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kallatsa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1992

Sana Kallatsa esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kallatsa-suku ulkomailla

Ruotsissa Kallatsa oli 18 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллатса tarkoittaa nimeä Kallatsa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callatza on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kallatsa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalla Kallatsa tai Kallas Kallatsa.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallatsa

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kallatsa.fi, kallatsa.com, kallatsa.eu, kallatsa.info, kallatsa.name, kallatsa.net, kallatsa.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kallatsa i Finland. Surname Kallatsa in Finland.

©Tuomas Salste