Kallenautio: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kallenautio

Kallenautio on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kallenautioiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 30

v. 2016 30

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallenautio on noin sijalla 16 000.

Kallenautio-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kallenautio on melko pitkä nimi.

Kallenautio on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kallenautio ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kallenautio

Kallenautio (paikannimi)Katuosoitteissa

Kallenautio on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kallenautio jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kallenautio esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kallenautiontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kallenautio-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калленаутио tarkoittaa nimeä Kallenautio. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callenautiå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kallenautio olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kalle Kallenautio tai Kalla Kallenautio.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallenautio

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kallenautio i Finland. Surname Kallenautio in Finland.

©Tuomas Salste