Kallio-Kokko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kallio-Kokko

Kallio-Kokko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kallio-Kokkojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 53

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallio-Kokko on noin sijalla 11 000.

Kallio-Kokko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kallio-Kokko on melko pitkä nimi.

Kallio-Kokko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kallio-Kokko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kallio-Kokko

Kallio-Kokko (paikannimi)

Kallio-Kokko on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kallio-Kokko jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kallio-Kokko-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллио-Кокко tarkoittaa nimeä Kallio-Kokko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callio=Cockå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kallio-Kokko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallio Kallio-Kokko tai Kalla Kallio-Kokko.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallio-Kokko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kallio-Kokko i Finland. Surname Kallio-Kokko in Finland.

©Tuomas Salste