Kallio-Kujala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kallio-Kujala

Kallio-Kujala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kallio-Kujaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 63

v. 2016 60

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallio-Kujala on noin sijalla 9 800.

Kallio-Kujala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kallio-Kujala on melko pitkä nimi.

Kallio-Kujala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kallio-Kujala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kallio-Kujala

Kallio-Kujala (paikannimi)

Kallio-Kujala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kallio-Kujala jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kallio-Kujala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллио-Куяла tarkoittaa nimeä Kallio-Kujala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callio=Quiala on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kallio-Kujala olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallio Kallio-Kujala tai Kalla Kallio-Kujala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallio-Kujala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kallio-Kujala i Finland. Surname Kallio-Kujala in Finland.

©Tuomas Salste