Kallio-Mannila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kallio-Mannila

Kallio-Mannila on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kallio-Manniloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kallio-Mannila on noin sijalla 17 000.

Kallio-Mannila-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kallio-Mannila on melko pitkä nimi.

Kallio-Mannila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kallio-Mannila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kallio-Mannila

Kallio-Mannila (paikannimi)

Kallio-Mannila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kallio-Mannila jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kallio-Mannila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллио-Маннила tarkoittaa nimeä Kallio-Mannila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callio=Mannila on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kallio-Mannila olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallio Kallio-Mannila tai Kalla Kallio-Mannila.

Samankaltaisia nimiä kuin Kallio-Mannila

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kallio-Mannila i Finland. Surname Kallio-Mannila in Finland.

©Tuomas Salste