Kalliokangas: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalliokangas

Kalliokangas on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kalliokankaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalliokangas on noin sijalla 18 000.

Kalliokangas-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalliokangas on melko pitkä nimi.

Kalliokangas on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalliokangas ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kalliokangas

Kalliokangas (paikannimi)Katuosoitteissa

Kalliokangas on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 77 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, metsäalue sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kalliokangas jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kalliokangas esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalliokankaankuja, Kalliokankaantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kalliokangas-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллиокангас tarkoittaa nimeä Kalliokangas. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Calliocangas on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalliokangas olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallio Kalliokangas tai Kalla Kalliokangas.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalliokangas

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalliokangas i Finland. Surname Kalliokangas in Finland.

©Tuomas Salste