Kalliokulju: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalliokulju

Kalliokulju on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kalliokuljujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 52

v. 2015 52

v. 2016 53

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalliokulju on noin sijalla 11 000.

Kalliokulju-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalliokulju on melko pitkä nimi.

Kalliokulju on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalliokulju ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Kalliokuljut ulkomailla

Ruotsissa Kalliokulju oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллиокулью tarkoittaa nimeä Kalliokulju. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Callioculiu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalliokulju olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallio Kalliokulju tai Kalla Kalliokulju.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalliokulju

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalliokulju i Finland. Surname Kalliokulju in Finland.

©Tuomas Salste