Kalliorinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalliorinne

Kalliorinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kalliorinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 56

v. 2016 57

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalliorinne on noin sijalla 10 000.

Kalliorinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalliorinne on melko pitkä nimi.

Kalliorinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalliorinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1936–1941
Lakanneet yritykset
perust. 1990

Sana Kalliorinne tai Kalliorinteen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kalliorinne

Kalliorinne (paikannimi)Katuosoitteissa

Kalliorinne on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 74 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kalliorinne jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kalliorinne esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalliorinne, Kalliorinteenkatu, Kalliorinteenkuja, Kalliorinteenpolku, Kalliorinteentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kalliorinne-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kalliorinteet ulkomailla

Ruotsissa Kalliorinne oli 17 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллиоринне tarkoittaa nimeä Kalliorinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallio Kalliorinne tai Kalla Kalliorinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalliorinne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalliorinne i Finland. Surname Kalliorinne in Finland.

©Tuomas Salste