Kalliovalkama: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalliovalkama

Kalliovalkama on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kalliovalkama-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalliovalkama on noin sijalla 18 000.

Kalliovalkama-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalliovalkama on melko pitkä nimi.

Kalliovalkama on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalliovalkama ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Kalliovalkama osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kalliovalkama esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalliovalkamantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каллиовалкама tarkoittaa nimeä Kalliovalkama. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Calliofwalgama on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalliovalkama olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kallio Kalliovalkama tai Kalla Kalliovalkama.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalliovalkama

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalliovalkama i Finland. Surname Kalliovalkama in Finland.

©Tuomas Salste