Kalmanlehto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalmanlehto

Kalmanlehto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kalmanlehtojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalmanlehto on noin sijalla 20 000.

Kalmanlehto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kalmanlehto on melko pitkä nimi.

Kalmanlehto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalmanlehto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калманлехто tarkoittaa nimeä Kalmanlehto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Calmanlechtå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalmanlehto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kale Kalmanlehto tai Kalla Kalmanlehto.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalmanlehto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalmanlehto i Finland. Surname Kalmanlehto in Finland.

©Tuomas Salste