Kalmukoski: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kalmukoski

Kalmukoski on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen. Kalmukoskien lukumäärä oli 20 henkeä vuonna 2016. Luku sisältää kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kalmukoski on noin sijalla 22 000.

Kalmukoski-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 13. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kalmukoski on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kalmukoski ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kalmukoski

Kalmukoski (paikannimi)Katuosoitteissa

Kalmukoski on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on koski sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kalmukoski jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kalmukoski esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kalmukoskentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kalmukoski-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калмукоски tarkoittaa nimeä Kalmukoski. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Calmucoskj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kalmukoski olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kale Kalmukoski tai Kalla Kalmukoski.

Samankaltaisia nimiä kuin Kalmukoski

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kalmukoski i Finland. Surname Kalmukoski in Finland.

©Tuomas Salste