Kaltiaisenaho: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaltiaisenaho

Kaltiaisenaho on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaltiaisenahojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 32

v. 2016 32

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaltiaisenaho on noin sijalla 16 000.

Kaltiaisenaho-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaltiaisenaho on melko pitkä nimi.

Kaltiaisenaho on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaltiaisenaho ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kaltiaisenaho

Kaltiaisenaho (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaltiaisenaho on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaltiaisenaho jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaltiaisenaho esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaltiaisenahontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kaltiaisenaho-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калтиайсенахо tarkoittaa nimeä Kaltiaisenaho. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caldiaisenahå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaltiaisenaho olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaltrina Kaltiaisenaho tai Kale Kaltiaisenaho.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaltiaisenaho

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaltiaisenaho i Finland. Surname Kaltiaisenaho in Finland.

©Tuomas Salste