Kaltiokumpu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaltiokumpu

Kaltiokumpu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaltiokumpujen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 42

v. 2016 42

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaltiokumpu on noin sijalla 13 000.

Kaltiokumpu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaltiokumpu on melko pitkä nimi.

Kaltiokumpu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaltiokumpu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1947–1999

Sana Kaltiokumpu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kaltiokumpu

Kaltiokumpu (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaltiokumpu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kohouma sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaltiokumpu jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaltiokumpu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaltiokummuntie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kaltiokumpu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Калтиокумпу tarkoittaa nimeä Kaltiokumpu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caldiocumbu on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaltiokumpu olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaltrina Kaltiokumpu tai Kale Kaltiokumpu.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaltiokumpu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaltiokumpu i Finland. Surname Kaltiokumpu in Finland.

©Tuomas Salste