Kamila: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kamila

Kamila on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kamila-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 123 max

v. 2014 153

v. 2015 151

v. 2016 152

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kamila on noin sijalla 4 800.

Kamila on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kamila ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kamila-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kamilan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1974–1984
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kamila tai Kamilan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kamila

Kamila (paikannimi)

Kamila on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kamila jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kamila-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Etunimi Kamila

Kamila on myös naisen etunimi. Vuonna 2016 Kamila oli yhtenä etunimenä 29 naisella. Sukunimenä Kamila on kuitenkin yleisempi, sillä samaan aikaan se oli 152 suomalaisen sukunimi. Luvut koskevat Suomen kansalaisia.

Kamilat ulkomailla

Ruotsissa Kamila oli 12 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Камила tarkoittaa nimeä Kamila. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kamil Kamila tai Kamilla Kamila.

Samankaltaisia nimiä kuin Kamila

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kamila.com, kamila.eu, kamila.info, kamila.name, kamila.net, kamila.org, kamilat.com, kamilat.net, kamilat.org, kamila.fi, kamilat.eu, kamilat.fi, kamilat.info, kamilat.name. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kamila i Finland. Surname Kamila in Finland.

©Tuomas Salste