Kangas-Korhonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangas-Korhonen

Kangas-Korhonen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kangas-Korhosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangas-Korhonen on noin sijalla 17 000.

Kangas-Korhonen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangas-Korhonen on melko pitkä nimi.

Kangas-Korhonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangas-Korhonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангас-Корхонен tarkoittaa nimeä Kangas-Korhonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangas=Corhoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangas-Korhonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangas-Korhonen tai Kaneli Kangas-Korhonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangas-Korhonen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangas-Korhonen i Finland. Surname Kangas-Korhonen in Finland.

©Tuomas Salste