Kangaskolkka: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangaskolkka

Kangaskolkka on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kangaskolkka-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 103 max

v. 2014 116

v. 2015 116

v. 2016 116

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangaskolkka on noin sijalla 6 000.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangaskolkka on melko pitkä nimi.

Kangaskolkka on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangaskolkka ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kangaskolkka-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kangaskolkan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1972

Sana Kangaskolkka esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангасколкка tarkoittaa nimeä Kangaskolkka. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangascolca on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangaskolkka olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangaskolkka tai Kaneli Kangaskolkka.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangaskolkka

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kangaskolkka.fi, kangaskolkat.com, kangaskolkat.eu, kangaskolkat.fi, kangaskolkat.info, kangaskolkat.name, kangaskolkat.net, kangaskolkat.org, kangaskolkka.com, kangaskolkka.eu, kangaskolkka.info, kangaskolkka.name, kangaskolkka.net, kangaskolkka.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangaskolkka i Finland. Surname Kangaskolkka in Finland.

©Tuomas Salste