Kangaslampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangaslampi

Kangaslampi on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kangaslampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 46

v. 2016 46

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangaslampi on noin sijalla 12 000.

Kangaslampi-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangaslampi on melko pitkä nimi.

Kangaslampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangaslampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1951–1991
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kangaslampi tai Kangaslammen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kangaslampi

Kangaslampi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kangaslampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 179 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, suo, talo, vesialue sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kangaslampi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kangaslampi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangaslammenpolku, Kangaslammentie, Kangaslampi, Kangaslampi eteläpää. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kangaslampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангаслампи tarkoittaa nimeä Kangaslampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangaslambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangaslampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangaslampi tai Kaneli Kangaslampi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangaslampi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kangaslampi.net, kangaslammet.com, kangaslammet.eu, kangaslammet.fi, kangaslammet.info, kangaslammet.name, kangaslammet.net, kangaslammet.org, kangaslampi.com, kangaslampi.eu, kangaslampi.fi, kangaslampi.info, kangaslampi.name, kangaslampi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangaslampi i Finland. Surname Kangaslampi in Finland.

©Tuomas Salste