Kangasmuukko: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangasmuukko

Kangasmuukko on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kangasmuukko-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 31

v. 2016 31

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangasmuukko on noin sijalla 16 000.

Kangasmuukko-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangasmuukko on melko pitkä nimi.

Kangasmuukko on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangasmuukko ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Kangasmuukko osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kangasmuukko esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangasmuukontie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангасмуукко tarkoittaa nimeä Kangasmuukko. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangasmuckå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangasmuukko olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangasmuukko tai Kaneli Kangasmuukko.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangasmuukko

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangasmuukko i Finland. Surname Kangasmuukko in Finland.

©Tuomas Salste