Kangasoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangasoja

Kangasoja on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kangasojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 101

v. 2015 102

v. 2016 102

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangasoja on noin sijalla 6 600.

Kangasoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangasoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1933
Lakanneet yritykset
perust. 1964–1995

Sana Kangasoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kangasoja

Kangasoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Kangasoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 26 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kangasoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kangasoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangasojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kangasoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангасоя tarkoittaa nimeä Kangasoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangasoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangasoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangasoja tai Kaneli Kangasoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangasoja

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kangasoja.com, kangasoja.eu, kangasoja.fi, kangasoja.info, kangasoja.name, kangasoja.net, kangasoja.org, kangasojat.com, kangasojat.eu, kangasojat.fi, kangasojat.info, kangasojat.name, kangasojat.net, kangasojat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangasoja i Finland. Surname Kangasoja in Finland.

©Tuomas Salste