Kangaspunta: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangaspunta

Kangaspunta on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kangaspuntien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 102

v. 2015 100

v. 2016 99

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangaspunta on noin sijalla 6 700.

Kangaspunta-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka viidennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangaspunta on melko pitkä nimi.

Kangaspunta on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangaspunta ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kangaspuntia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 12 Kangaspunnan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1967–1986

Sana Kangaspunta esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kangaspunta osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kangaspunta esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangaspunnankatu. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангаспунта tarkoittaa nimeä Kangaspunta. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangaspunda on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangaspunta olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangaspunta tai Kaneli Kangaspunta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangaspunta

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kangaspunta.com, kangaspunta.eu, kangaspunta.fi, kangaspunta.info, kangaspunta.name, kangaspunta.net, kangaspunta.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangaspunta i Finland. Surname Kangaspunta in Finland.

©Tuomas Salste