Kangastie: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangastie

Kangastie on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kangasteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 152

v. 2015 153

v. 2016 155

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangastie on noin sijalla 4 700.

Kangastie on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangastie ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kangastie on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kangastie on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kangastie ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 24 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kangasteitä on 155.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1984–2000
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kangastie tai Kangastien esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kangastie

Kangastie (paikannimi)Katuosoitteissa

Kangastie on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 6 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kulkuväylä sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kangastie jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kangastie esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangastie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kangastie-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kangastiet ulkomailla

Ruotsissa Kangastie oli 24 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангастие ("Kangastije") tarkoittaa nimeä Kangastie. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangastie tai Kaneli Kangastie.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangastie

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kangastie.com, kangastie.eu, kangastie.fi, kangastie.info, kangastie.name, kangastie.net, kangastie.org, kangastiet.com, kangastiet.eu, kangastiet.fi, kangastiet.info, kangastiet.name, kangastiet.net, kangastiet.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangastie i Finland. Surname Kangastie in Finland.

©Tuomas Salste