Kangosjärvi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kangosjärvi

Kangosjärvi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kangosjärvien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 117 max

v. 2014 124

v. 2015 125

v. 2016 127

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kangosjärvi on noin sijalla 5 500.

Verrattuna muihin sukunimiin Kangosjärvi on melko pitkä nimi.

Kangosjärvi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kangosjärvi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kangosjärvi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kangosjärvi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kangosjärvi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 51 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kangosjärviä on 127.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1994

Sana Kangosjärvi tai Kangosjärven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kangosjärvi

Kangosjärvi (paikannimi)Katuosoitteissa

Kangosjärvi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kangosjärvi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kangosjärvi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kangosjärventie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kangosjärvi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Kangosjärvet ulkomailla

Ruotsissa Kangosjärvi oli 44 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кангосъярви ("Kangosjarvi") tarkoittaa nimeä Kangosjärvi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cangosierfwj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kangosjärvi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Kangosjarvi tai Kangosjaervi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kangosjärvi tai Kaneli Kangosjärvi.

Samankaltaisia nimiä kuin Kangosjärvi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kangosjarvi.net, kangosjarvet.com, kangosjarvet.eu, kangosjarvet.fi, kangosjarvet.info, kangosjarvet.name, kangosjarvet.net, kangosjarvet.org, kangosjarvi.com, kangosjarvi.eu, kangosjarvi.fi, kangosjarvi.info, kangosjarvi.name, kangosjarvi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kangosjärvi i Finland. Surname Kangosjärvi in Finland.

©Tuomas Salste