Kannonlahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kannonlahti

Kannonlahti on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kannonlahtien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 39

v. 2016 39

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kannonlahti on noin sijalla 13 000.

Kannonlahti-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kannonlahti on melko pitkä nimi.

Kannonlahti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kannonlahti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kannonlahti esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kannonlahti

Kannonlahti (paikannimi)Katuosoitteissa

Kannonlahti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 2 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä vesialue.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kannonlahti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kannonlahti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kannonlahdentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kannonlahti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каннонлахти tarkoittaa nimeä Kannonlahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cannonlachtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kannonlahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kannonlahti tai Kaneli Kannonlahti.

Samankaltaisia nimiä kuin Kannonlahti

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kannonlahti i Finland. Surname Kannonlahti in Finland.

©Tuomas Salste