Kansala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kansala

Kansala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kansala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 47

v. 2016 48

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kansala on noin sijalla 12 000.

Kansala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kansala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kansala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kansala

Kansala (paikannimi)Katuosoitteissa

Kansala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 11 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, maastokohde sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kansala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kansala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kansalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kansala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кансала tarkoittaa nimeä Kansala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kang Kansala tai Kaneli Kansala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kansala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kansala.com, kansala.fi, kansala.eu, kansala.info, kansala.name, kansala.net, kansala.org, kansalat.com, kansalat.eu, kansalat.fi, kansalat.info, kansalat.name, kansalat.net, kansalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kansala i Finland. Surname Kansala in Finland.

©Tuomas Salste