Karejoki: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karejoki

Karejoki on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Karejokien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 29

v. 2016 29

v. 2017 29

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karejoki on noin sijalla 17 000.

Karejoki-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Karejoki osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Karejoki esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Karejoentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan punaisella.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Карейоки ("Kareioki") tarkoittaa nimeä Karejoki. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Careiokj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karejoki olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kare Karejoki tai Karen Karejoki.

Samankaltaisia nimiä kuin Karejoki

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Karejoki, Finland.

©Tuomas Salste