Kärenlampi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kärenlampi

Kärenlampi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kärenlampien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 126

v. 2015 130

v. 2016 130

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kärenlampi on noin sijalla 5 400.

Kärenlampi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kärenlampi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1976

Sana Kärenlampi esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kärenlampi

Kärenlampi (paikannimi)

Kärenlampi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kärenlampi jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kärenlampi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кяренлампи ("Kjarenlampi") tarkoittaa nimeä Kärenlampi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Kerenlambj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kärenlampi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Nimi kirjoitetaan joskus Karenlampi tai Kaerenlampi, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Samankaltaisia nimiä kuin Kärenlampi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: karenlampi.com, karenlammet.com, karenlammet.eu, karenlammet.fi, karenlammet.info, karenlammet.name, karenlammet.net, karenlammet.org, karenlampi.eu, karenlampi.fi, karenlampi.info, karenlampi.name, karenlampi.net, karenlampi.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kärenlampi i Finland. Surname Kärenlampi in Finland.

©Tuomas Salste