Karhukorpi: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karhukorpi

Karhukorpi on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Karhukorpien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 100

v. 2015 103

v. 2016 103

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karhukorpi on noin sijalla 6 500.

Karhukorpi on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Karhukorpi ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Karhukorpi on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Karhukorpi on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Karhukorpi ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 23 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Karhukorpia on 103.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Karhukorpi tai Karhukorven esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Karhukorpi

Karhukorpi (paikannimi)Katuosoitteissa

Karhukorpi on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 107 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, pelto/niitty, suo sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Karhukorpi jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Karhukorpi esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Karhukorpivägen, Karhukorvenkuja, Karhukorventie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Karhukorpi-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кархукорпи tarkoittaa nimeä Karhukorpi. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carhucorpj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karhukorpi olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Karhu Karhukorpi tai Kara Karhukorpi.

Samankaltaisia nimiä kuin Karhukorpi

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: karhukorpi.com, karhukorpi.eu, karhukorpi.fi, karhukorpi.info, karhukorpi.name, karhukorpi.net, karhukorpi.org, karhukorvet.com, karhukorvet.eu, karhukorvet.fi, karhukorvet.info, karhukorvet.name, karhukorvet.net, karhukorvet.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Karhukorpi i Finland. Surname Karhukorpi in Finland.

©Tuomas Salste