Kari-Koskinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kari-Koskinen

Kari-Koskinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kari-Koskisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kari-Koskinen on noin sijalla 18 000.

Kari-Koskinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kari-Koskinen on melko pitkä nimi.

Kari-Koskinen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kari-Koskinen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кари-Коскинен tarkoittaa nimeä Kari-Koskinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cari=Coskin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kari-Koskinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kari-Antti Kari-Koskinen tai Karin Kari-Koskinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Kari-Koskinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kari-Koskinen i Finland. Surname Kari-Koskinen in Finland.

©Tuomas Salste