Kari-Koskinen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kari-Koskinen

Kari-Koskinen on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kari-Koskisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 27

v. 2017 27

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kari-Koskinen on noin sijalla 18 000.

Kari-Koskinen-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kari-Koskinen on melko pitkä nimi.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кари-Коскинен tarkoittaa nimeä Kari-Koskinen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cari=Coskin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kari-Koskinen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kari-Matti Kari-Koskinen tai Karin Kari-Koskinen.

Samankaltaisia nimiä kuin Kari-Koskinen

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 23 166 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tiedoissa voi olla puutteita ja virheitä. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet / Surname Kari-Koskinen, Finland.

©Tuomas Salste