Karjanlahti: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karjanlahti

Karjanlahti on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Karjanlahtien lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 108 max

v. 2014 177

v. 2015 180

v. 2016 179

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karjanlahti on noin sijalla 4 200.

Verrattuna muihin sukunimiin Karjanlahti on melko pitkä nimi.

Karjanlahti on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Karjanlahti ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Karjanlahtia tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 7 Karjanlahden asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1922–1939
Lakanneet yritykset
perust. 1948–1989

Sana Karjanlahti tai Karjanlahden esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Karjanlahti

Karjanlahti (paikannimi)Katuosoitteissa

Karjanlahti on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 4 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta, pelto/niitty, talo sekä virtaveden osa.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Karjanlahti jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Karjanlahti esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Karjanlahdentie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Karjanlahti-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Karjanlahdet ulkomailla

Ruotsissa Karjanlahti oli 15 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Карьянлахти tarkoittaa nimeä Karjanlahti. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carianlachtj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karjanlahti olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kara Karjanlahti tai Kare Karjanlahti.

Samankaltaisia nimiä kuin Karjanlahti

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: karjanlahti.fi, karjanlahti.net, karjanlahdet.com, karjanlahdet.eu, karjanlahdet.fi, karjanlahdet.info, karjanlahdet.name, karjanlahdet.net, karjanlahdet.org, karjanlahti.com, karjanlahti.eu, karjanlahti.info, karjanlahti.name, karjanlahti.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Karjanlahti i Finland. Surname Karjanlahti in Finland.

©Tuomas Salste