Karkkonen: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karkkonen

Karkkonen on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Karkkosten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 104

v. 2015 102

v. 2016 101

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karkkonen on noin sijalla 6 600.

Karkkonen on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Karkkonen ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1927–1936
Lakanneet yritykset
perust. 2002

Sana Karkkonen esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каркконен tarkoittaa nimeä Karkkonen. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carcoin on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karkkonen olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kara Karkkonen tai Kare Karkkonen.

Samankaltaisia nimiä kuin Karkkonen

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: karkkonen.com, karkkonen.eu, karkkonen.fi, karkkonen.info, karkkonen.name, karkkonen.net, karkkonen.org, karkkoset.com, karkkoset.eu, karkkoset.fi, karkkoset.info, karkkoset.name, karkkoset.net, karkkoset.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Karkkonen i Finland. Surname Karkkonen in Finland.

©Tuomas Salste