Karkola: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karkola

Karkola on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Karkola-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 26

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karkola on noin sijalla 18 000.

Karkola-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Karkola on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Karkola ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каркола tarkoittaa nimeä Karkola. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cargola on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karkola olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kara Karkola tai Kare Karkola.

Samankaltaisia nimiä kuin Karkola

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: karkola.com, karkola.eu, karkola.fi, karkola.info, karkola.name, karkola.net, karkola.org, karkolat.com, karkolat.eu, karkolat.fi, karkolat.info, karkolat.name, karkolat.net, karkolat.org. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Karkola i Finland. Surname Karkola in Finland.

©Tuomas Salste