Karlman: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karlman

Karlman on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Karlmanien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 44

v. 2016 44

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karlman on noin sijalla 12 000.

Karlman-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kahdeksannella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Karlman on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Karlman ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Karlman on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Karlman on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Karlman ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 10 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Karlmaneja on 44.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1905
Lakanneet yritykset
perust. 1988

Sana Karlman esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Karlman osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Karlman esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Karlmaninkatu, Karlmansgatan. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karlmanit ulkomailla

Ruotsissa Karlman oli 328 ihmisen sukunimi vuonna 2015. Nimi on siis Ruotsissa yleisempi kuin Suomessa.

Tiesitkö, että...

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Karl Karlman tai Karla Karlman.

Samankaltaisia nimiä kuin Karlman

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Karlman i Finland. Surname Karlman in Finland.

©Tuomas Salste