Karru: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karru

Karru on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Karru-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 56

v. 2015 57

v. 2016 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karru on noin sijalla 10 000.

Karru-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Karru on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Karru ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Karru on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Karru on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Karru ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 19 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Karru-nimisiä on 58.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Karru esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Карру tarkoittaa nimeä Karru. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Karri Karru tai Kara Karru.

Samankaltaisia nimiä kuin Karru

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Karru i Finland. Surname Karru in Finland.

©Tuomas Salste