Karsisto: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Karsisto

Karsisto on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Karsistojen lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 26

v. 2016 28

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Karsisto on noin sijalla 17 000.

Karsisto-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kymmenennellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Karsisto on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Karsisto ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Карсисто tarkoittaa nimeä Karsisto. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Carsistå on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Karsisto olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Karsten Karsisto tai Kara Karsisto.

Samankaltaisia nimiä kuin Karsisto

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Karsisto i Finland. Surname Karsisto in Finland.

©Tuomas Salste