Kaskismaa: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaskismaa

Kaskismaa on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaskismaiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 21

v. 2016 21

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaskismaa on noin sijalla 21 000.

Kaskismaa-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaskismaa on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaskismaa ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каскисмаа tarkoittaa nimeä Kaskismaa. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caskisma on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaskismaa olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kasem Kaskismaa tai Kaste Kaskismaa.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaskismaa

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaskismaa i Finland. Surname Kaskismaa in Finland.

©Tuomas Salste