Kastu: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kastu

Kastu on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kastu-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 24

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kastu on noin sijalla 19 000.

Kastu-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kastu on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kastu ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1941
Lakanneet yritykset
perust. 1960–1972

Sana Kastu esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kastu

Kastu (paikannimi)Katuosoitteissa

Kastu on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kastu jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kastu esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kastuvägen. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kastu-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Касту tarkoittaa nimeä Kastu. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaste Kastu tai Kasten Kastu.

Samankaltaisia nimiä kuin Kastu

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kastu i Finland. Surname Kastu in Finland.

©Tuomas Salste