Kaukorinne: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaukorinne

Kaukorinne on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaukorinteiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 22

v. 2016 22

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaukorinne on noin sijalla 20 000.

Kaukorinne-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 12. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaukorinne on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaukorinne ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каукоринне tarkoittaa nimeä Kaukorinne. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caucorinne on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaukorinne olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kauko Kaukorinne tai Kaur Kaukorinne.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaukorinne

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaukorinne i Finland. Surname Kaukorinne in Finland.

©Tuomas Salste