Kaunissaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaunissaari

Kaunissaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kaunissaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 24

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaunissaari on noin sijalla 19 000.

Kaunissaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Verrattuna muihin sukunimiin Kaunissaari on melko pitkä nimi.

Kaunissaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaunissaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Toimivat oy:t
2011–2014
Lakanneet yritykset
perust. 1908–1917
Lakanneet yritykset
perust. 1948–1990

Sana Kaunissaari tai Kaunissaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kaunissaari

Kaunissaari (paikannimi)Katuosoitteissa

Kaunissaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 47 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on asutuskohde, kohouma, kylä/kaupunginosa/kulmakunta, metsäalue, niemi, saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kaunissaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kaunissaari esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaunissaarenkatu, Kaunissaarentie, Kaunissaari, Kaunissaarivägen, Neulaniemen Kaunissaari. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kaunissaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кауниссаари tarkoittaa nimeä Kaunissaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caunissarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kaunissaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kauno Kaunissaari tai Kaur Kaunissaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaunissaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaunissaari i Finland. Surname Kaunissaari in Finland.

©Tuomas Salste