Kauppala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kauppala

Kauppala on Suomessa esiintyvä sukunimi.

Kauppaloiden lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 102 max

v. 2014 141

v. 2015 142

v. 2016 138

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kauppala on noin sijalla 5 200.

Kauppala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kauppala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
1939–1958

Kauppaloita tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 6 Kauppalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Kartalla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1883–1936
Lakanneet yritykset
perust. 1948–1990

Sana Kauppala tai Kauppalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartat (siniset merkit) koostuvat yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kauppala

Kauppala (paikannimi)Katuosoitteissa

Kauppala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 15 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kauppala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kauppala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kauppalanaukio, Kauppalankatu, Kauppalankuja, Kauppalanportti, Kauppalantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kauppala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кауппала tarkoittaa nimeä Kauppala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kauppo Kauppala tai Kaur Kauppala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kauppala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: kauppala.com, kauppala.fi, kauppala.info, kauppala.net, kauppala.eu, kauppala.name, kauppala.org, kauppalat.com, kauppalat.eu, kauppalat.fi, kauppalat.info, kauppalat.name, kauppalat.net, kauppalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kauppala i Finland. Surname Kauppala in Finland.

©Tuomas Salste