Kaurahalme: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kaurahalme

Kaurahalme on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kaurahalmeiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 65

v. 2015 60

v. 2016 58

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kaurahalme on noin sijalla 10 000.

Kaurahalme-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kaurahalme on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kaurahalme ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1989–1995

Sana Kaurahalme esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Kaurahalme osoitteissa

Katuosoitteissa

Sana Kaurahalme esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kaurahalme, Kaurahalmeentie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каурахалме tarkoittaa nimeä Kaurahalme. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaur Kaurahalme tai Kauri Kaurahalme.

Samankaltaisia nimiä kuin Kaurahalme

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kaurahalme i Finland. Surname Kaurahalme in Finland.

©Tuomas Salste