Kauraoja: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kauraoja

Kauraoja on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kauraojien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 51

v. 2015 50

v. 2016 50

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kauraoja on noin sijalla 11 000.

Kauraoja-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kauraoja on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kauraoja ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kauraoja on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kauraoja on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kauraoja ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 16 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kauraojia on 50.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1990–1998
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kauraoja esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kauraoja

Kauraoja (paikannimi)Katuosoitteissa

Kauraoja on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on talo sekä virtavesi.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kauraoja jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kauraoja esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kauraojantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kauraoja-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каураоя tarkoittaa nimeä Kauraoja. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Cauraoia on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kauraoja olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaur Kauraoja tai Kauri Kauraoja.

Samankaltaisia nimiä kuin Kauraoja

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kauraoja i Finland. Surname Kauraoja in Finland.

©Tuomas Salste