Kauris: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kauris

Kauris on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kauriiden lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 25

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kauris on noin sijalla 19 000.

Kauris-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kauris on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kauris ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–1997
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Kauris tai Kauriin esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Kauris

Kauris (paikannimi)Katuosoitteissa

Kauris on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on saari.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kauris jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kauris esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kauriinkaari, Kauriinkatu, Kauriinkuja, Kauriinmaantie, Kauriinpolku, Kauriinrinne, Kauriintaival, Kauriintie, Kauriskatu, Kaurispolku, Kauristie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kauris-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каурис tarkoittaa nimeä Kauris. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kauri Kauris tai Kaur Kauris.

Samankaltaisia nimiä kuin Kauris

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kauris i Finland. Surname Kauris in Finland.

©Tuomas Salste