Kautiala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kautiala

Kautiala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Kautiala-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 35

v. 2016 35

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kautiala on noin sijalla 15 000.

Kautiala-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka yhdeksännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kautiala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kautiala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Kautiala

Kautiala (paikannimi)Katuosoitteissa

Kautiala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 7 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kautiala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Kautiala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Kautiala, Kautialankuja, Kautialantie. Osoitteet on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Kautiala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каутиала tarkoittaa nimeä Kautiala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaur Kautiala tai Kauko Kautiala.

Samankaltaisia nimiä kuin Kautiala

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kautiala i Finland. Surname Kautiala in Finland.

©Tuomas Salste