Kauvosaari: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Kauvosaari

Kauvosaari on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Kauvosaarien lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 77

v. 2015 77

v. 2016 77

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Kauvosaari on noin sijalla 8 100.

Kauvosaari-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka kuudennella suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Kauvosaari on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Kauvosaari ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Kauvosaari on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Kauvosaari on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Kauvosaari ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 38 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Kauvosaaria on 77.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1950–1995

Sana Kauvosaari tai Kauvosaaren esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Paikannimi Kauvosaari

Kauvosaari (paikannimi)

Kauvosaari on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 3 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on saari sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Kauvosaari jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Kauvosaari-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Каувосаари tarkoittaa nimeä Kauvosaari. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Ennen vanhaan, kun oikeinkirjoitus horjui, käytettiin sukunimistä mitä erilaisimpia kirjoitusmuotoja. Caufwosarj on esimerkki "vanhanaikaisesta" kirjoitusasusta. Kauvosaari olisi voitu kirjoittaa vaikkapa näin. Todelliset vanhat kirjoitusasut selviävät kirkonkirjoista; tämä esimerkki on tietokoneella keksitty.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Kaur Kauvosaari tai Kauko Kauvosaari.

Samankaltaisia nimiä kuin Kauvosaari

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Kauvosaari i Finland. Surname Kauvosaari in Finland.

©Tuomas Salste