Keihtä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keihtä

Keihtä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme melko harvinainen.

Keihtä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2014 53

v. 2015 52

v. 2016 52

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keihtä on noin sijalla 11 000.

Keihtä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka seitsemännellä suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Keihtä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keihtä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1999

Sana Keihtä esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisella kartalla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Keihtä-suku ulkomailla

Ruotsissa Keihtä oli 14 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кейхтя ("Keihtja") tarkoittaa nimeä Keihtä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Keihta tai Keihtae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keijo Keihtä tai Keiju Keihtä.

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keihtä i Finland. Surname Keihtä in Finland.

©Tuomas Salste