Keipilä: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keipilä

Keipilä on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme varsin harvinainen.

Keipilä-nimisten lukumäärä eri vuosina:

v. 2015 27

v. 2016 25

Lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keipilä on noin sijalla 19 000.

Keipilä-nimen harvinaisuus ei ole Suomessa mitenkään poikkeuksellista. Noin joka 11. suomalaisella on vielä harvinaisempi nimi.

Keipilä on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keipilä ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Paikannimi Keipilä

Keipilä (paikannimi)

Keipilä on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Paikka näkyy oheisella kartalla. Tyypiltään paikka on kylä/kaupunginosa/kulmakunta.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keipilä jotain tekemistä tämän paikan kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Karttapaikan avulla saa Keipilä-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кейпиля ("Keipilja") tarkoittaa nimeä Keipilä. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Nimi kirjoitetaan joskus Keipila tai Keipilae, jos ns. ääkköset eivät ole käytössä tai niitä ei tunneta.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keijo Keipilä tai Keiju Keipilä.

Samankaltaisia nimiä kuin Keipilä

Linkkejä muualle

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keipilä i Finland. Surname Keipilä in Finland.

©Tuomas Salste