Keisala: Sukunimi-info

Tietoja sukunimestä Keisala

Keisala on Suomessa esiintyvä sukunimi. Se on maassamme yleisyydeltään tavanomainen.

Keisala-nimisten määrä on noussut takavuosista. Lukumäärä eri vuosina:

v. 1970 315 max

v. 2014 480

v. 2015 482

v. 2016 484

Eri vuosien luvut eivät ole täysin vertailukelpoisia. Vuoden 1970 luku on maksimi; elossa olleiden määrä oli todennäköisesti hiukan pienempi. Vuosien 2014–2016 lukumäärät sisältävät kaikki Suomen kansalaiset sekä kotimaassa että ulkomailla.

Sukunimien yleisyyslistalla Keisala on noin sijalla 1 800.

Keisala on suojattu sukunimi kuten nykyään kaikki Suomessa käytetyt sukunimet. Ulkopuolinen ei voi Suomessa ottaa nimekseen Keisala ilman laillista hyväksyttävää syytä.

Asuinpaikat

Asuinpaikkoja
2010

Keisala on tavallisimpia nimiä seuraavalla paikkakunnalla:

Listalla on kunta, jossa Keisala on 30 yleisimmän sukunimen joukossa. Paikka on merkitty myös oheiseen karttaan (violetti merkki). Tiedot ovat vuodelta 2010.

Kartta ei ole kaikenkattava. Siltä puuttuvat ne kunnat, joissa Keisala ei ole yleisimpien joukossa. Kartalla on yhteensä vain 67 hengen asuinpaikat. Uusimman tiedon mukaan Keisala-nimisiä on 484.

Asuinpaikat 1939–1958

Asuinpaikkoja
1939–1958
Syntymäpaikkoja
1887-1919

Keisala-nimisiä tiedetään asuneen ainakin viereisten karttojen mukaisilla paikkakunnilla. Asuinpaikkakartta (violetit merkit) osoittaa 14 Keisalan asuinpaikan. Paikkatiedot perustuvat vuosina 1939–1958 aikuisiässä kuolleiden tietoihin, eivätkä ne kata kaikkia tämännimisiä.

Syntymäpaikkakartta (harmahtavat merkit) osoittaa, missä nuo vainajat olivat aikanaan syntyneet. On huomattava, että sukunimen muuttaminen oli 1900-luvun alkupuolella erittäin yleistä. Niinpä heillä saattoi syntyessään olla jokin muu nimi kuin Keisala, tai sukunimi saattoi varsinkin lännessä puuttua kokonaan. Syntymäpaikkakarttaan on otettu miehet ja naimattomat naiset, joiden sukunimi ei ole vaihtunut avioituessa. Heitä on kartalla 6.

Kartoilla suurempi merkki tarkoittaa suurempaa henkilömäärää.

Yritystoimintaa

Lakanneet yritykset
perust. 1949–2004
Toimivat oy:t
2011–2014

Sana Keisala tai Keisalan esiintyy osana yritysten nimiä ja/tai yritysten omistajilla. Yritysten kotipaikat on esitetty oheisilla kartoilla. Suurempi merkki tarkoittaa suurempaa yhtiömäärää.

Lakanneiden yritysten kartta (siniset merkit) koostuu yrityksistä, joiden toiminta on lakannut 2010 mennessä. Vuosiluku tai ‑luvut ovat yritysten perustamisvuosia. Aineistossa on yritysnimiä ja vaihtelevasti myös omistajien nimiä.

Toimivien yritysten kartta (vihreät merkit) koostuu vuosina 2011–2014 toiminnassa olleista osakeyhtiöistä. Tässä aineistossa on vain osakeyhtiöiden nimiä, ei henkilöiden nimiä.

Paikannimi Keisala

Keisala (paikannimi)Katuosoitteissa

Keisala on Suomessa sukunimen lisäksi myös paikannimi. Maassamme on yhteensä 12 sen nimistä paikkaa. Ne näkyvät oheisella kartalla. Paikkojen tyyppi on kylä/kaupunginosa/kulmakunta sekä talo.

Paikannimillä ja henkilönnimillä on monesti jokin yhteys. Onko nimellä Keisala jotain tekemistä näiden paikkojen kanssa ei näy tästä kartasta. Se tulee tarkistaa muualta.

Sana Keisala esiintyy katuosoitteissa seuraavasti: Keisalantie. Sijainti on merkitty oheiseen karttaan.

Karttapaikan avulla saa Keisala-paikkojen sijainnista tarkempaa tietoa.

Keisalat ulkomailla

Ruotsissa Keisala oli 11 ihmisen sukunimi vuonna 2015.

Tiesitkö, että...

Venäjäksi Кейсала tarkoittaa nimeä Keisala. Jotkut nimet voidaan kirjoittaa venäjäksi useammallakin eri tavalla.

Alkusointuiset nimet ovat sellaisia, jotka alkavat mahdollisimman samalla tavoin. Alkusointuinen nimi on vaikkapa Keijo Keisala tai Keiju Keisala.

Samankaltaisia nimiä kuin Keisala

Linkkejä muualle

Osoitteita

Osoitteita: keisala.com, keisala.fi, keisala.net, keisala.eu, keisala.info, keisala.name, keisala.org, keisalat.com, keisalat.eu, keisalat.fi, keisalat.info, keisalat.name, keisalat.net, keisalat.org. Alleviivatut osoitteet olivat olemassa talvella 2014/2015. Osoitelista on tehty koneellisesti. Toimivuutta tai sivujen sisältöä ei ole tarkastettu.

Sukunimi-infossa on tietoja 22686 sukunimestä. Sivut on luotu koneellisesti julkisista listauksista, tilastoista ja nimitutkimuksista. Tekijä ei tunne kaikkia yksittäisiä sukuja eikä pysty antamaan niistä lisätietoja. Kysymyksiä ja vastauksia

Släktnamnet Keisala i Finland. Surname Keisala in Finland.

©Tuomas Salste